Goed gekozen!

Welkom op de site van Flex Employment.

Als u op zoek bent naar tijdelijk werk heeft u een prima keus gemaakt. Voor bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijk personeel geldt hetzelfde.

Omdat de vraag naar gemotiveerde tijdelijke werkkrachten in de afgelopen jaren steeds groter is geworden dan het aanbod aan werkzoekenden, richt FE zich niet alleen op werkzoekenden uit Nederland, maar vooral ook uit andere Europese landen. En met succes!

Niet in de laatste plaats is dat succes het gevolg van de wijze waarop door FE uitvoering wordt gegeven aan maatwerkoplossingen. Dit geldt voor zowel de tijdelijke werknemers als voor de werkgevers. Bij het vastleggen en uitzenden van tijdelijke werkkrachten worden de regels gehanteerd die voor Nederland en Europa gelden voor tijdelijk werk

Zuidwest Nederland

Flex Employment  is gevestigd in Oudenbosch in West Brabant en richt zich op de vraag naar tijdelijke werkkrachten door bedrijven in West Brabant, Zeeland en in het gebied ten zuiden van de Nieuwe Waterweg (Rotterdam, ten zuiden van de Nieuwe Waterweg).

Meld je nu aan!

 

Tijdelijk aan de slag in Nederland?

Wie tijdelijk wil komen werken in Nederland kan zich daarvoor op verschillende manieren aanmelden:

Inwoners van Polen en Hongarije kunnen zich aanmelden bij onze agent of bij ons kantoor ter plaatse. Wanneer wij een aanvraag krijgen van een bedrijf voor de inzet van tijdelijke werkkrachten wordt contact opgenomen. In overleg met onze contactpersoon kan je komst naar Nederland worden georganiseerd.
de eerste grensoverschijdende databank in Europa voor mensen die het wel zien zitten om tijdelijk te werken in Nederland.